Lähihoitaja (osasto 5, sairaala Nova, Jyväskylä), määräaikainen

Hakuaika päättyy  17.9.2024 15:45

Tule Lähihoitajaksi Jyväskylään Sairaala Novan osastolle 5!

Tule työkaveriksemme! Haemme määräaikaisiin tehtäviin

LÄHIHOITAJIA 31.1.2025 ja 31.5.2025 saakka

Alueellisen osastotoiminnan Novan osastolla 5 hoidetaan monipuolisesti akuuttia sairaalahoitoa vaativia potilaita erikoisalasta riippumatta. Potilaat tulevat osastolle pääsääntöisesti Novan yhteispäivystyksestä tai erikoissairaanhoidon osastoilta sekä pienemmässä määrin avoterveydenhuollon päivystyspisteistä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä ammattitaitoisten ja osaavien kollegoiden ja esihenkilön tuen.

Työ on laaja-alaista, vastuullista ja työssä tarvitaan hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme monipuolista kokemusta osastotyöstä. Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu, joka auttaa yhdistämään työn ja vapaa-ajan tarpeidesi mukaan.

Perehdytykseen käytämme Intro-perehdytysohjelmaa. Suunnittelemme sinulle yksilöllisen perehdytysjakson ja mahdollistamme säännöllisen työnohjauksen. Tuemme osaamisen kehittämistä ja kannustamme ja mahdollistamme lisäkouluttautumisen.

Toimit tehtävässäsi osana moniammatillista tiimiä. Sairaalassamme toimii asiantuntijatehtävissä mm. haavanhoitajia, psykiatrisia sairaanhoitajia, fysioterapeutteja ja kotiutushoitajia. Tavoitteena on, että potilas saa oikea-aikaista ja tarkoituksenmukaista hoitoa.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekäajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! 


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

osastonhoitaja Sanna Anttila

p. 050 566 0506

sanna.anttila@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan