Lähihoitaja/lähihoitajaopiskelija ja hoiva-avustaja (8), Joulurekry, kotihoito, Kuusamo

Hakuaika päättyy  29.11.2024 14:30

Haemme joulun 2024 ajalle lähihoitajia, lähihoitajaopiskelijoita ja hoiva-avustajia sijaisuuksiin Kuusamon ikäihmisten kotiin annettaviin palveluihin. Sijaisuudet ovat aikavälille joulukuu 2024 - helmikuu 2025.

Hae mukaan moniammatilliseen työyhteisöön upean luonnon keskelle Kuusamoon! Kotihoidossa olet mahdollistamassa ja tukemassa asiakkaan turvallista ja mielekästä kotona asumista yhdessä asiakkaan omaisten kanssa. Uusi työntekijä perehdytetään työhön ja työyhteisö toimii tukenasi.

Toimimme moniammatillisena tiiminä ja arvostamme jokaisen osaamista sekä otamme mielellään kehitysideoita vastaan. Odotamme työntekijältä aitoa kiinnostusta työskennellä voimavaralähtöisesti asiakkaan toimintakykyä ylläpitäen. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen mm. ikäihmisten parissa työskentelystä, kokemuksen RAI -toimintakykymittarin käytöstä, hyvinvointiteknologian sekä kinestetiikan tuntemuksen.

Kotihoidon työtehtävät edellyttävät voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuuksia voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelijat ja hoiva-avustajat. Hoiva-avustajan sijaisuuteen voi tulla valituksi hoiva-avustajan tutkinnon suorittanut, alan opiskelija tai avustaviin tehtäviin soveltuva henkilö.

Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityinä Valviran ylläpitämään JulkiTerhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa työsuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäälliköt Ulla Ervasti, p. 040 729 1483 ja Tiina Lohilahti, p. 040 860 8094. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan