Lähihoitaja (Kotikontu, Saarijärvi)

Hakuaika päättyy  12.7.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme Kotikontuun Saarijärvelle vakituiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Haemme 3-vuorotyöntekijää, mutta 2-vuorotyökin on mahdollinen. Meillä voit suunnitella itse työvuorosi, pyrimme toteuttamaan työvuorosuunnitteluun liittyviä toiveita mahdollisimman paljon.

Kotikontu on Herajärven rannalla sijaitseva 60-paikkainen ikääntyneiden palveluasumisen yksikkö lähellä keskustan palveluja. Kotikonnussa on yhteisöllisen ja ympärivuorokautisen palveluasumisen asukkaita, sekä lyhytaikaishoitoa kotona asuvien ikäihmisten tukemiseksi. Haluamme mahdollistaa kodinomaista ja yksilöllistä arkea asukkaille. Terve talomme tarjoaa hyvät puitteet työn tekemiselle.

Kotikonnun yksikössä toimii yksi intervallitiimi, kaksi ryhmäkodin tiimiä sekä yksi tornitiimi. Työyhteisössämme työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, kuntoutusohjaaja, vastaava ohjaaja, palveluvastaava, sekä avustajia välillisessä työssä. Meillä on iloinen tekemisen meininki, sillä olemme vuonna 2022 vuoden työyksiköksi valittu työyhteisö. Ihanat ikäihmiset luovat hyvän työilmapiirin, jota voit itse olla lisäämässä hyvällä huumorilla ja ammattitaidolla.

Toivomme asiakaslähtöistä, asioihin tarttuvaa joukkuepelaajaa, jolla on positiivinen palveluasenne ja kyky myös itsenäiseen työskentelyyn. Lähihoitajamme huolehtivat tiiminä kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä ikäihmisen omia voimavaroja tukien ja sitä kautta hyvää elämää turvaten.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen. Meille on tärkeintä, että olet kiinnostunut ikääntyneiden hoitotyöstä.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Työyhteisömme mielestä meille kannattaa tulla töihin, koska
- Meillä on rento ilmapiiri.
- Meillä voit hyödyntää vahvuuksiasi.
- Meillä on mahtavat puitteet.
- Täällä tuntee olonsa turvalliseksi.
- Meillä on aivan mahtavat esihenkilöt.
- Meillä on vahva yhteishenki.
- Meillä on valoisa yksikkö.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.

Käy myös tutustumassa Saarijärveen: https://saarijarvi.fi/

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi
https://www.facebook.com/p/Kotikontu-Hyvaks-100063747032528/?locale=fi_FI

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sini Pölkki, palveluvastaava (tavoitettavissa 5.7.24 saakka)

p. 044 711 4514

sini.polkki@hyvaks.fi

-

Tarja Karjula, vastaava ohjaaja (tavoitettavissa 8.7.24 alkaen)

p. 040 192 2493

tarja.karjula@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan