test

Lähihoitaja (kotihoito, Jämsä tai Jämsänkoski)

Hakuaika päättyy  13.5.2024 15:45

Jämsän alueen kotihoitotiimit liittyivät osaksi Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluita 1.4.2024. Toiminta jatkuu tutuissa toimipisteissä tutun henkilöstön voimin. Nyt etsimme joukkoamme vahvistamaan uusia ammattilaisia!

Haemme Jämsän ja Jämsänkosken kotihoitoon vakituisiin työsuhteisiin kahta

LÄHIHOITAJAA

Lähihoitajana autat asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa, lääkehoidossa sekä muissa sairaanhoidollisissa tehtävissä. Työ on itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa, päivien sisällöt eivät ole samanlaisia. Pääset käyttämään meillä osaamistasi monipuolisesti. Työnteon tukena kotihoidossa lisääntyy koko ajan myös hyvinvointiteknologian prosessit, kuten esimerkiksi lääkeautomaatit ja etähoiva.

Yksikössämme työskentelee tukenasi moniammatillinen tiimi. Saat olla kokenut konkari tai alalla uusi, räätälöimme sinulle sen mukaan henkilökohtaisen perehdytyssuunnitelman. Perehdytyksessä huomioidaan aikaisempi työhistoria ja osaaminen.

Etsimme moniammatilliseen tiimiimme kehitysmyönteistä lähihoitajaa, joka haluaa kehittää toimintaa kanssamme. Meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä. Toivomme sinulta oma-aloitteista, vastuullista ja ihmisläheistä työotetta sekä valmiuksia työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimin jäsenenäkin. Huomioithan, että työskennellessäsi meillä tarvitset käyttöösi auton. Sinulle nimetään kotitiimi, mutta hoitajat liikkuvat tarvittaessa myös muiden tiimien alueella. Työ on 2-vuorotyötä.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään lisäksi hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona. Ilmoitathan hakemusta jättäessä, haetko työtä Jämsän vai Jämsänkosken kotihoidosta, vai kummastakin. Haastatteluja järjestämme jo hakuajalla.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Jämsä ja Halli-Länkipohja

Päivi Laukkanen, palveluvastaava

p. 040 529 6422

paivi.laukkanen1@hyvaks.fi

-

Jämsänkoski

Minna Hiekkavirta, palveluvastaava

p. 040 844 6289

minna.hiekkavirta@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan