Lähihoitaja kotihoito - Pieksämäen kaupunki

Lähihoitaja kotihoito - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvan ikääntyvien palveluissa on haettavana 15.9.2019 mennessä
NELJÄ LÄHIHOITAJAN TYÖSUHDETTA

Yhden työsuhteen aloitusyksikkö on Jäppilän alueen kotihoito (Peltokartanon palvelukeskus) ja kolmen työsuhteen kantakaupungin kotihoito. Hakemuksessa voi valita kumpaan yksikköön ensisijaisesti hakee.

Työtehtävänä kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tehtävät ovat mm. ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona asumisen mahdollistaminen. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, kantakaupungin yksi työsuhde pääsääntöisesti yötyötä. Työsuhteet ovat voimassa toistaiseksi. Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai muu vastaava aiempi tutkinto. Loppuvuoden aikana tutkinnon suorittavat otetaan huomioon. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä työnantajan käyttämän työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Koeaika on kuusi kuukautta. Palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti.Työ edellyttää ajokorttia, oman auton käyttöä.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Kotihoidon esimies Eija Tikkanen (eija.tikkanen@pieksamaki.fi, puh. 044 7995686) ja Jäppilän Peltokartanon palvelukeskuksen esimies Soili Moilanen (soili.moilanen@pieksamaki.fi, puh. 050 4766075)

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.
Pieksämäki on n. 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.
Pieksämäellä on kunnan tuottamien sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen lisäksi yksityisiä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimiala on suurin työllistäjä paikkakunnalla.
Tervetuloa meille töihin!

Tutustu työnantajaan