test

Lähihoitaja, Kolari

Hakuaika päättyy  6.5.2024 15:00

Haaveiletko työstä ikäihmisten parissa? Oletko vanhustyön ammattilainen ja koet aitoa kiinnostusta työskennellä ikääntyneiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Haemme Lapin hyvinvointialueelle kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kolarin ikäihmisten ympärivuorokautiseen palveluasumisen yksikköön Palvelukoti Tannaan. Tanna tarjoaa palveluasumista asiakkaille, jotka eivat enää selviydy kotiin annettavien palvelujen turvin. Paikkoja on yhteensä 32 joista kaksi on varattu vuorotteluhoitoa varten. Asunnot ovat vuokra-asuntoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen koulutus. Työ on 3-vuorotyötä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palkka on 2 357 €/kk. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Työntekijän on toimitettava nähtäväksi rikosrekisteriote iäkkäiden kanssa toimimista varten valvontalain 28§ mukaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Sinulla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Hygieniapassi luetaan myös eduksi.

Työpaikkamme on savuton, päihteetön ja hajusteeton.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry -palvelussa. Hakuaikaa on 6.5.2024 klo 15:00 saakka. Tehtävään aiemmat hakemukset otetaan huomioon valinnassa.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palveluvastaava Seija Jaako 040 4895060 seija.jaako@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan