Lähihoitaja, Kemi

Hakuaika päättyy  11.10.2024 15:00

Tule meille töihin vammaispalveluihin Kivikankaan palvelukotiin Kemiin!

Meri-Lappi tarjoaa upean yhdistelmän Lappia ja merellistä miljöötä. Täällä pääset nauttimaan Meri-Lapin luonnosta, hyvistä harrastusmahdollisuuksista ja elävästä kulttuurista kahden valtakunnan rajalla. Olipa intohimosi sitten retkeily, kalastus, hiihto tai vaikkapa veneily, Meri-Lapista löydät monipuoliset aktiviteetit ympäri vuoden. Lisäksi naapurimaa Ruotsi on helposti saavutettavissa, mikä mahdollistaa ostosretket ja vierailut eri kulttuurikohteissa. Kuuntele sydämesi ääntä - tule lähihoitajan töihin Meri-Lappiin!

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vammaispalveluihin Kivikankaan palvelukotiin Kemiin.

Kivikankaan palvelukoti on 14-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö, joka tarjoaa aikuisille kehitysvammaisille kodinomaista asumispalvelua. Lähihoitajan työhön kuuluu asiakkaiden hoitoa, ohjausta ja tukemista heidän päivittäisissä toiminnoissaan. Teet myös yhteistyötä asiakkaiden läheisten ja verkostojen kanssa. Työ on 3-vuorotyötä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoiset työkaverit. Kivikankaan palvelukodissa sinua odottaa innokas ja kehittämismyönteinen työyhteisö. Tule iloiseen joukkoomme sellaisena kuin olet!

Lähihoitajan tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme valittavalta henkilöltä rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki-ammattihenkilörekisteriin. Hakijalta edellytetään myös kuntouttavaa työotetta, asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä halua kehittyä itse ja kehittää toimintaa. Hakijoilta toivotaan työkokemusta kehitysvamma-alalta.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Lapin hyvinvointialueen henkilöstöetuna käytössäsi on vuosittainen liikunta- ja kulttuuriseteli Smartum. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa 11.10.2024 klo 15:00 mennessä!


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Palveluvastaava Tuija Rytkönen

puh. 040 185 3752

tuija.rytkonen@lapha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan