Lähihoitaja - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Avoinna kaksi (2) lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevaa tehtävää Hoitokoti Honkalinnassa.

Hoitokoti Honkalinna on Kuhmossa sijaitseva ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan- ja hoidon hoitokoti. Asiakaspaikkoja on 91, joista 79 on tehostetun palveluasumisen asiakaspaikkoja ja 12 lyhytaikaishoidon asiakaspaikkoja.

Työ muodostuu palvelujen toteuttamisesta asiakkaan tarpeista lähtien. Asiakkaan mielipiteitä ja toiveita kuunnellaan ja toiminnassa korostuvat asiakkaan omien voimavarojen tukeminen, itsemääräämisoikeuden toteuttaminen sekä oikeudenmukainen ja tasapuolinen kohtelu. Työtä tehdään moniammatillisessa työryhmässä yhdessä asiakkaiden läheisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kuntouttavan hoitotyönhallintaa ja innostusta asiakkaan arjen kehittämiseen. Työ on kolmivuorotyötä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus ikääntyneiden hoitotyöstä.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä hyvän perehdytyksen ohella hyvä tiimihenki takaavat viihtymisesi tässä työssä.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, lähihoitajan tutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan, koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Rauni Lipposelle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "lähihoitajat Hoitokoti Honkalinna"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Rauni Lipponen, p. 044 797 0629, rauni.lipponen@kainuu.fi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Vanhuspalvelut, Hoitokoti Honkalinna
Osoite: Kappelikuja 7, 88900 Kuhmo

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.