Lähihoitaja (3), toimi, ryhmäkoti Puistola, Kalajoki

Hakuaika päättyy  9.7.2024 14:30

Oletko kiinnostunut työstä kehitysvammaisten henkilöiden kanssa? Tule meille työkaveriksi alueellisiin palveluihin, Kalajoelle! Haemme kolmea (3) lähihoitajaa Kalajoella sijaitsevaan ryhmäkoti Puistolaan.

Ryhmäkoti Puistola tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista aikuisille kehitysvammaisille henkilöille.

Työssäsi avustat ja ohjaat asiakkaita kaikissa päivittäisissä toiminnoissa toteuttaen kuntouttavan hoitotyön periaatteita. Toimit myös omaohjaajana ja teet yhteistyötä asiakkaan omaisten ja läheisten sekä verkostojen kanssa. Työn tavoitteena on antaa jokaiselle asiakkaallemme oman näköisensä hyvä arki kotoisessa asumisympäristössä sekä tukea asiakkaan mahdollisimman itsenäistä elämää ja osallisuutta yhteiskunnassa. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävä edellyttää hygieniapassia.

Lähihoitajan työssä katsotaan eduksi osaaminen ja kokemus kehitysvammaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä perushoidon toteuttamisesta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, kykyä toimia vaihtuvissa tilanteissa, kehittävää työotetta ja kokemusta asiakkaan lähiverkostossa työskentelystä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteita tarjoavan työn sekä osaavan työyhteisön tuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§) mukainen nimikesuojatun ammattihenkilön pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Haastattelut toteutetaan 12.7.2024.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Helena Kinnunen, p. 044 469 1508. Sähköposti: helena.ma.kinnunen@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan