Lähihoitaja - Kaarinan kaupunki

Haemme Kaarinan terveyskeskussairaalaan hengityshalvauspotilaan hoitotiimiin lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Hengityshalvauspotilaiden hoitotiimissä hoidetaan hengityskonehoitoa tarvitsevia potilaita. Hengityshalvauspotilaat asuvat ympärivuorokautisen hoitotiimin turvin Kaarinan terveyskeskussairaalassa, jossa toimii kahden hoitoringin muodostama tiimi. Yhtä hengityshalvauspotilasta kohti on työvuorossa pääsääntöisesti yksi hoitaja. Työskentelyyn saa apua toisesta hoitoringistä ja sairaalan osastolta. Hengityshalvauspotilaan hoitotyössä voit keskittyä vastaamaan yhden potilaan tarpeisiin. Toisaalta edellytys työn menestyksekkääseen hoitamiseen on koneiden ja laitteiden tekniseen osaaminen ja hoitotyön vaatimat erityispiirteet.

Tehtävässäsi työskentelet itsenäisesti. Työ on vastuullista kolmivuorotyötä, ja saat siihen hyvän perehdytyksen jota täydentää laitepassien suorittaminen. Toiminnan lähtökohtana on hyvä asiakaspalvelu ja potilaiden sujuva hoito. Edellytämme hakijoilta itsenäistä, ammatillista työotetta, vastuuntuntoisuutta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavalta edellytämme lähihoitajan tai perushoitajan tutkintoa (asetuksen 564/1994 mukainen pätevyys) ja Valviraan rekisteröitymistä.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on kuusi kuukautta

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja
Petri Wilén
puh. 050-3145261
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
niina.alho@kaarina.fi
p.050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukkaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselyn mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.