Lähihoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Lähihoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on Hoito- ja vanhuspalveluiden palvelulinjalla avoinna 2 lähihoitajan vakituista tehtävää Pyhäjärven kotihoidossa.
Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Olethan joustava ja yhteistyökykyinen Lähihoitaja. Selänteessä on tekemisenmeininki ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille. Selänne on savuton työpaikka

Työn alkusijoituspaikka on Pyhäjärven kotihoito. Pyhäjärven kotihoito toimii 24/7. Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvä ja mielekäs arki omassa kodissa. Kotihoidossa on käytössä Lifecare-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-arviointiohjelma. Kaikille kotihoidon uusille asiakkaille on kuntouttava arviointijakso kotihoidossa ennen palveluiden aloittamista.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn ja tarvittaessa tiimin tuen. Lähihoitaja toimii omahoitajana ja vastaa asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta, RAI-arvioinnista ja toimii yhteyshenkilönä omaisiin. Työ on kolmivuorotyötä myös viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja kokemuksen hankkimiseen. Tarjoamme työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 817/2015 kelpoisuusehdot mukaisesti.
Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella kuntarekryn kautta, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hakuaika päättyy 30.4.2019 klo: 15.00

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita puh. 044-4456639
Lisätiedot kotihoidonohjaaja
Eija Kinnunen 0444457162

Kotihoidon ohjaaja Eija Kinnunen 0444457162
Kotihoidon palvelupäälllikkö Leena Sikala 0406817668

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Toipilaspolku, Pyhäjärvi

Selänne kuntayhtymä tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Haapajärven, Pyhäjärven ja Reisjärven kuntien asukkaille sekä ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Kärsämäelle, asukasluku noin 17.500 asukasta. Selänne sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi ovat kaunista järviseutua. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia moottoriurheilusta ja golfista kalastukseen, metsästykseen ja erävaellukseen saakka. Kesällä alueella on runsaasti kesätapahtumia mm. FullMoon Dance festivaalit, Karaokefestivaalit, Pidot Pitäjässä- tapahtuma.

Tutustu työnantajaan