Lähihoitaja - Salon kaupunki

Lähihoitaja - Salon kaupunki

Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana

lähihoitajan sijaisuus ajalle 29.5.2019-30.6.2020 (223 068)

Ensisijainen sijoituspaikka on Läntinen kotihoito.

Tehtävän tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä siten, että hän voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Asiakkaina ovat pääsääntöisesti vanhukset, mutta myös vammaiset ja muut avun tarvitsijat.

Etsimme joustavaa, innostunutta ja rakentavaan yhteistyöhön kykenevää henkilöä, joka liikkuu tarpeen mukaan eri tiimeissä. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä, jonka käyttöä kehitetään edelleen.
Kehitysmyönteisyys ja asiakaslähtöisyys luetaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttöä, voimassa olevaa hygieniapassia.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palkkaus 2 222,00 euroa/kk.
Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat tiiminvastaava Satu Keto p. 044 772 6395 tai kotihoidon vs. aluepäällikkö Päivi Lensu, puh. 044 772 6124

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi. Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai Maija Iltanen puh. 02 778 2164.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus /lähihoitaja kotihoito.
Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 1.4.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat tiiminvastaava Satu Keto p. 044 772 6395 tai kotihoidon vs. aluepäällikkö Päivi Lensu, puh. 044 772 6124
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 044 7782164

Läntinen kotihoito
Osoite: Salaistentie, Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan