Lähihoitaja - Mustasaaren kunta

Lähihoitaja - Mustasaaren kunta

Työsopimussuhteinen lähihoitaja. Pääasiallisena työtehtävänä on antaa Solhörnanin asukkaille hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisia palveluja, hoitoa ja hoivaa sekä tukipalveluja. Työhön kuuluu myös oman työn säännöllinen kehittäminen ja arviointi.
Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus.
Kielitaitovaatimukset: Ruotsin kielen hyvä suullinen taito ja ymmärtämisen taito sekä suomen kielen tyydyttävä suullinen taito ja ymmärtämisen taito.
Tarvittavat todistukset: Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista jätettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Arvostamme: Tietoa vanhustenhuollosta, aktivoivaa työtapaa, kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimin jäsenenä sekä aktiivista otetta oman työn kehittämiseen.
Koeaika: 6 kuukautta.
Työaika: 75 % kokoajasta

Lisätietoja

https://www.korsholm.fi/ajankohtaista/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja antaa vastaava hoitaja Maria Lindholm. puh. 044-4249107

Korsholms kommun, Socialvårdstjänster, Äldreomsorg och hemservice
Osoite: Vanha Karperöntie 17 A, Mustasaari

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen.
Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!

Tutustu työnantajaan