LÄHIHOITAJA - Kangasalan kaupunki

LÄHIHOITAJA - Kangasalan kaupunki

Haemme kotihoitoon lähihoitajia sekä lähihoitajaopiskelijoita erimittaisiin vuosilomasijaisuuksiin ajalle 1.5. - 30.9.2019 Kangasalan ja Pälkäneen alueille.
Myös osa-aikaiset kesäsijaisuudet ovat mahdollisia.

Kangasalan kotihoito on jaettu alueellisiin tiimeihin. Kotihoidon arvot välittyvät asiakkaan omatoimisuuden tukemiseen, voimavaralähtöiseen palveluun ja asiakkaan turvallisuudesta huolehtimiseen. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus ikääntyneiden hoitotyöstä. Arvostamme myös tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja. Itsenäinen työskentelyote ja joustavuus ovat tärkeitä tekijöitä tehtävän menestyksekkäässä hoidossa. Oman auton käyttömahdollisuus ja ajokortti katsotaan eduksi.

Hakemukset kesäsijaisuuksiin tulee jättää viimeistään 31.3.2019 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta. Hakemukset käsitellään heti ja palkkauspäätöksiä tehdään jo ennen hakuajan päättymistä.
Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan sijaisuuteen on aloitetut alan opinnot tai lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työaikamuotona on jaksotyö, työ on kaksivuorotyötä. Palvelukeskus Maijalassa tehdään kolmivuorotyötä.

Tuula Kuha, kotihoidon esimies, p. 050 3502893
tuula.kuha@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Myllystenpohjantie 2, Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä n. 31 000 asukkaan kunta kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Tutustu työnantajaan