Lähihoitaja, 220 kesäsijaisuutta - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoitaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Eduksi luetaan suoritettu lääkehoidon osaamisen varmentaminen. Hyväksytysti suoritettu LOVe-tentti mahdollistaa lääkehoitoon osallistumisen kotihoidossa. Hyötyä on myös hyvästä tietoteknisestä osaamisesta. Työn luonne edellyttää siirtymistä paikasta toiseen. Tämän vuoksi voit tarvita kotihoitoalueen sijainnista riippuen ajokortin ja toivomme myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Nyt olemme isosti liikkeellä. Turun kaupungin kotihoito tarjoaa 220 hoitoalan kesätyöpaikkaa sosiaali- ja terveyshuollon ammattilaisille. Haemme eri puolilla Turkua sijaitseville kotihoidon lähipalvelualueille lähihoitajia ja alan opiskelijoita. Tarjoamme sinulle erinoimaisen mahdollisuuden kehittyä ammatissasi sekä mahtavan työyhteisön. Työ alkaa toukokuussa ja jatkuu elokuulle. Voit halutessasi kohdentaa työpaikkahakusi nimeämällesi kotihoitoalueelle.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/kotihoito

palveluesimiehet Päivi Kosme p. 040 755 7617, paivi. kosme@turku.fi, Elina Laaksonen p. 050 556 7451, elina.laaksonen@turku.fi, Kristiina Kemppainen p 050 552 9226,
kristiina.kemppainen@turku.fi, Tanja Lampola p.044 907 2185, tanja.lampola@turku.fi ja Anne-Maija Nurminen p. 050 310 1677, anne-maija.nurminen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito
Osoite: Turku, Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan