Lähihoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Lähihoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Haemme joustavaa ja yhteistyökykystä lähihoitaja.

Työtehtävä on äitiysloman sijaisuus Pyhäjärven kotihoidossa 6.3.2019- 17.1.2020. Pyhäjärven kotihoito toimii 24/7. Työ on pääsääntöisesti asiakkaan luona tapahtuvaa 2-3 vuorotyötä. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Kotihoidossa on käytössä Lifecare-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä ja RAI-toimintakyky arviointi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 817/2015 kelpoisuusehdot mukaisesti.
5.3.2019 alkaen edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry-fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä kirjallisen hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 216500. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita puh. 044 445 6639.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Eija Kinnunen kotihoidon ohjaaja, 044 445 7162

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Hoito- ja vanhustyön palvelut, Pyhäjärven kotihoito
Osoite: Toipilaspolku, Pyhäjärvi

Selänne sijaitsee sopivasti keskellä Suomea. Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi ovat kaunista järviseutua. Alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia moottoriurheilusta ja golfista kalastukseen, metsästykseen ja erävaellukseen saakka. Kesällä alueella on runsaasti kesätapahtumia mm. FullMoon Dance festivaalit, Karaokefestivaalit, Pidot Pitäjässä- tapahtuma. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16.000 asukasta.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan