Lähihoitaja - Laukaan kunta

Lähihoitaja - Laukaan kunta

Olisitko Sinä se henkilö, jota etsimme Helenan työpariksi Laukaan kunnan vanhusten palvelujen päivätoimintaan.

Laukaassa on tavoitteena, että ikäihmiset voivat asua mahdollisimman pitkään omassa kodissaan ja meillä tehtävän työn tavoite ja tarkoitus on mahdollistaa ihmisen hyvä ja turvallinen elämä kotona. Päivätoiminta on merkittävä kotona asumista tukeva palvelu. Teemme työtä toimintakykyä tukevalla kuntouttavalla työotteella huomioiden ja hyödyntäen asiakkaiden omat voimavarat. Päivätoimintaa on Laukaassa Woimalassa ma-ke ja Lievestuoreella Päivikissä to-pe.

Odotamme sinulta hyvien lähihoitajan ammatillisten taitojen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja ja lisäksi sitä, että suhtaudut työhösi jatkuvan kehittämisen asenteella. Tässä työssä pääset hyödyntämään kädentaitojasi ja luovuuttasi laajasti, arvostamme erityisesti halukkuuttasi työskennellä ikäihmisten parissa. Vanhuspalveluissa puhaltavat muutosten tuulet - odotamme päivätoiminnan työntekijöiltä aktiivista roolia uusien ideoiden ja kehittämisajatusten suhteen.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Hakijoilla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lähihoitajilla tulee olla voimassa työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset lääkeluvat, tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Lisäksi tehtävissä edellytetään ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta.

Lähihoitajan työaikamuotona on jaksotyöaika. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kvtes mukaisesti. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täytössä noudatamme koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemus ja cv, joita ei palauteta, osoitteella Laukaan kunta, kirjaamo, PL 6, 41341 Laukaa tai osoitteeseen kirjaus@laukaa.fi.
Työ alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

ensisijaisesti sähköpostilla palvelupäällikkö eva-kaisa.niemisto@laukaa.fi , puh. 050-3390490
vs. vanhuspalvelujen johtaja Heli Lerkkanen, heli.lerkkanen@laukaa.fi, puh. 040-6472607

Laukaan kunta, Perusturva, Vanhuspalvelut, Päivätoiminta
Osoite: Laukaantie 14, Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on moni-puoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

Tutustu työnantajaan