Lähihoitaja, 10 tehtävää, Haukiputaan kotihoito - Oulun kaupunki

Haettavana on 10 LÄHIHOITAJAN tehtävää.

Lähihoitajien sijaisuudet ovat eripituisia sijaisuuksia kevään ja kesän 2020 aikana tai voit työllistyä pidempään sijaisuuteen omien mahdollisuuksiesi mukaan. Sijaisuudet ovat kokoaikaisia, mutta on myös mahdollista tehdä osa-aikaisena.

Kotihoitotyö on asiakkaan kotona tehtävää työtä, sisältäen kotisairaanhoitoa ja kotipalvelua. Asiakkaille tarjotaan yksilölliseen palvelutarpeeseen perustuvaa moniammatillista, osaavaa ja laadukasta palvelua. Tavoitteena on mahdollistaa aktiivinen ja turvallinen kotona eläminen. Toiminnassamme on tärkeää kuntoutumista tukeva hoitotyö, arkiliikkumisen tukeminen, turvallinen lääkehoito ja asiakkaan hyvä ravitsemus. Työ on itsenäistä ja monipuolista, osana moniammatillista tiimiä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto tai opiskelet hoitoalaa. Perehdytämme uudet työntekijät ja annamme tuen kaikissa työhön liittyvissä asioissa. Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa palveluasennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista ammatillista osaamista, sekä kiinnostusta iäkkäiden hoidosta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan. Eduksi luetaan oman auton käyttömahdollisuus.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2399/2020. Hakemukset on toimitettava 30.4.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://www.ouka.fi/oulu/sosiaali-ja-terveyspalvelut/haukiputaan-hyvinvointikeskus

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Miiamaria Kuokkanen, p. 040 059 9739 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Hyve, Haukiputaan hyvinvointikeskus, Haukiputaan kotihoito
Osoite: Simppulantie 15 A 3, 90830 Haukipudas

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Oulun kaupunki on savuton työpaikka.