Lähi- ja sairaanhoitajan sijaisuudet kesä 2020 - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Tervetuloa työskentelemään Kainuun soteen. Haemme lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita töihin kesälle 2020 sijaisuuksiin kaikkiin soten yksiköihin ympäri Kainuuta. Voit työskennellä sopimuksen mukaan 4.5-30.9.2020 välisenä aikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista. Oletpa sitten valmis tai vasta opiskelusi aloittanut, täytä rohkeasti hakemus sekä soita ja sovi haastatteluaika. Sijaisena työskentely antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä terveyden- tai sosiaalihuollon ammattilaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain edellyttämä pätevyys. Opiskelijoiden pätevyys työskennellä eri tehtävissä arvioidaan haastattelussa ja tarkistetaan opintorekisteriotteesta tai opintokortista.

Tutustu työnantajaan

Haastatteluajan varaus:
Riikka Kyllönen, rekrytointisihteeri p. 0447974056 riikka.kyllonen@kainuu.fi
www.hoitajaksikainuuseen.fi


Osoite: -, Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Ristijärvi, Sotkamo, Suomussalmi

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka.