Laboratoriohoitajan sijaisuus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Laboratoriohoitajan sijaisuus - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme sairaalafysiologialle ajalle 12.8.2019 - 23.2.2020

LABORATORIO- TAI SAIRAANHOITAJAA

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän moniammatillisessa ja toisiaan kannustavassa työyhteisössä! Työhön sisältyy vahvuuksiesi mukaisesti joko kliinisen neurofysiologian tai kliinisen fysiologian potilastutkimuksia. Työssä noudatetaan päivävuoroluonteista jaksotyötä.

Tärkeänä pidämme halua tehdä potilastutkimuksia laadukkaasti ja omata asiakaspalvelutaitoja. Eduksi katsomme työkokemuksen joko kliinisen neurofysiologian tai kliinisen fysiologian alalta. Tiimityössä arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja aktiivista työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, joka voi olla bioanalyytikon, laboratorio- tai sairaanhoitajan tutkinto. Lisäksi vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työnaloitus on sovittavissa ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Sairaalafysiologian yksikkö kuuluu diagnostiseen palvelualueeseen yhdessä patologian, kuvantamisen ja Keski-Suomen biopankin kanssa. Palvelemme ammattitaitoisesti, oikea-aikaisesti ja joustavasti modernein menetelmin. Olemme siirtymässä Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä täysin uuteen sairaalaan ja meillä on hyvä tekemisen meininki!

Toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.ksshp.fi

Merja Karhapää
palveluesimies
puh. 014 269 1274
merja.karhapaa@ksshp.fi
Mia Siikaluoma
palveluesimies
p. 014 269 1585
mia.siikaluoma@ksshp.fi

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri, sairaalafysiologia
Osoite: Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Tutustu työnantajaan