Laboratoriohoitajan/sairaanhoitajan sijaisuus - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Laboratoriohoitajan/sairaanhoitajan sijaisuus - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme sijaisuuteen laboratoriohoitajaa/ sairaanhoitajaa, jolla on pitkäaikainen kokemus laskimoverinäytteenotosta. Sijaisuus jatkuu ainakin 30.4.2020 asti, mahdollisesti yli kesän 2020.

Ensisijainen sijoituspaikka on SataDiag laboratorion Maantiekadun toimipisteessä. Tehtävään kuuluu työskentely myös SataDiag alueen eri näytteenottopisteissä. Työ on päivätyötä. Oma auto on välttämätön.

Hakijoilta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja ja halukkuutta laaja-alaiseen näytteenottotyöhön. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto (tai sairaanhoitajan) ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laboratoriohoitajan tai bioanalyytikon tutkinto (tai sairaanhoitajan) ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

www.satadiag.fi, www.satasairaala.fi

osastonhoitaja Kirsi-Maria Huhtala, puh. 044 707 7312 tai
ylihoitaja Kati Kannisto puh. 044 707 7350

Liikelaitos SataDiag
Osoite: Pori

SataDiag on Satakunnan sairaanhoitopiirin liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia sekä lääke- ja välinehuollon palveluja. Toimialaamme kuuluvat lisäksi tartuntatautien ehkäisyyn ja hygieniaan liittyvät palvelut. Asiakkaitamme ovat Satakunnan sairaanhoitopiirin omat sekä piirin ulkopuoliset terveyden- ja sosiaalihuollon yksiköt.

Tutustu työnantajaan