Laboratoriohoitaja, NordLab Lapin alue - NordLab

Laboratoriohoitaja, NordLab Lapin alue - NordLab

Haemme laboratoriohoitajaa NordLab Lapin terveyskeskusten toimialueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Laboratoriohoitajan tehtäväkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto- ja analyysitehtävät sekä Ekg- ja spirometriatutkimusten suorittaminen.

Toimen pääasiallinen sijoituspaikka on ensisijaisesti Sodankylä, mutta tehtävän hoidossa edellytetään myös liikkumista ja työskentelyä länsi-Lapin toimipisteissämme esim. Pellossa, Kolarissa, Muoniossa ja Hetassa.

Tehtävien hoito edellyttää matkustusvalmiutta, joustavuutta sekä kykyä sopeutua vaihteleviin olosuhteisiin. Toisaalta tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä Suomen kauniissa Lapissa upeissa tunturimaisemissa!

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme monipuolista työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös valmistumisen loppuvaiheessa olevat bioanalyytikko-opiskelijat huomioidaan tehtävää vakituisesti täytettäessä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti myös sairaanhoitajan koulutuksen saaneella henkilöllä.

Palkkaus KVTES.n ja paikallisen työn vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Matkakustannusten korvaukset, esim. päivärahat, suoritetaan KVTES mukaisesti.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työtehtävien hoito voi edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja/tai työnantajan osoittaman auton ajamista.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi (työavain 244834) kautta tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLabin kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja, Lapin alue".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Osastonhoitaja Outi Rowe, p. 040-6356410, outi.rowe@nordlab.fi (5.8.2019 lähtien) sekä osastonhoitaja Pirjo Kantola, p. 040-6356229, pirjo.kantola@nordlab.fi

NordLab, NordLab Rovaniemi
Osoite: Ratsutie 9, 99600 Sodankylä

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Kuusamon, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille ajanmukaiset laboratoriopalvelut.

Tutustu työnantajaan