Laboratoriohoitaja, Kliininen mikrobiologia - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Laboratoriohoitaja, Kliininen mikrobiologia - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirinTyks laboratoriotoimialueen Kliinisen mikrobiologian vastuualueella on haettavana 2 laboratoriohoitajan toimea.

Kliinisen mikrobiologian laboratorio tuottaa terveydenhuollon tarvitsemia infektiotautien toteamiseen ja hoitoon liittyviä korkealaatuisia tutkimuksia. Teemme laaja-alaisesti erilaisia mikrobiologisia tutkimuksia kuten serologisia ja PCR- määrityksiä, virusdiagnostiikkaa sekä bakteeri- ja sieniviljelyitä. Mykobakteerilaboratorio on osa vastuualueemme toimintaan.

Palvelemme pääsääntöisesti sairaanhoitopiirin eri osastoja ja poliklinikoita, mutta asiakkainamme on myös muita terveydenhuollon yksiköitä. Laboratoriotutkimusten lisäksi palveluumme kuuluvat tutkimuksiin ja niiden tuloksiin liittyvät konsultaatiot. Tyks toimii opetussairaalana.

Tyks kliinisen mikrobiologian vastuualue on aloittanut toimintansa uusissa Medisiina D:n toimitiloissa toukokuussa 2018, ja yksikön uusien työprosessien toteuttaminen on aloitettu. Haettavien toimien työpanos on alkuvaiheessa suunniteltu sijoitettavaksi serologian ja immunologian prosessiin. Henkilöstön on tarkoitus osin työskennellä myös oman prosessin ulkopuolella. Prosessien henkilötarve arvioidaan myöhemmin uudelleen ja tarvittaessa tehdään muutoksia. Toimiin kuuluu viikonloppu- ja arkipyhätyötä. Työhön sisältyy myös näytteenottotyötä sairaalan vuodeosastoilla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Työtehtävissä on eduksi jos sinulla on syventävät opinnot mikrobiologiasta ja työkokemusta mikrobiologisessa laboratoriossa työskentelystä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja antoisan työpaikan sekä motivoituneen ja mukavan työyhteisön. Tule mukaan osaavaan joukkoomme.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tuleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinnollinen osastonhoitaja Eija Elo-Lehtonen p. 02 313 1924 tai 050 463 7570 tai tiiminvetäjä Kaisa Leppänen, immunologian ja serologian prosessi p.02 313 9167 tai 050 4638171.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 12 Laboratoriotoimialue
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan