Laboratoriohoitaja - NordLab

Laboratoriohoitaja - NordLab

Haemme kolmea laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen NordLab Oulun aluelaboratorion preanalytiikan toimialueelle.
Laboratoriohoitajan tehtävänkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto- ja näytteiden esikäsittelytehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Arvostamme kiinnostusta ja monipuolista työkokemusta laboratorioalalta sekä kokemusta verinäytteiden ja sydänfilmien ottamisesta. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyvää yhteistyö- ja organisointitaitoa ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä. Työ on kolmivuorotyötä.

Noudatamme työsopimussuhteessa 4 kk koeaikaa. Toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Työtehtävien hoito voi edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja/tai työnantajan osoittaman auton ajamista.

Hakemukset ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta (työavain 212651) tai postitse liitteineen (mukaan tulee liittää jäljennökset tutkintotodistuksista) osoitettuna NordLab:n kirjaamoon osoitteella NordLab Kirjaamo, Kiviharjuntie 11, 90220 Oulu. Kuoreen merkintä "Laboratoriohoitaja, Oulu, Preanalytiikka".

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Kaisi Kaila, osastonhoitaja, puh. 0406356237 virka-aikana, kaisi.kaila@nordlab.fi

NordLab, NordLab Oulu, Kliininen laboratorio, Preanalytiikan toimialue
Osoite: Kiviharjuntie 11, Oulu

NordLab on Pohjois-Suomen (Kajaanin, Kemin, Kokkolan, Kuusamon, Oulun ja Rovaniemen) alueella 1.1.2013 toimintansa aloittanut kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Kansainvälisen tason tutkimustoimintamme sekä osallistumisemme kliinisen laboratorioalan kehittämisverkostoon mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille modernit laboratoriopalvelut.

Tutustu työnantajaan