Laatoittaja - Kaarea Oy

Haemme sinua meille laatoittajaksi vakituiseen työsuhteeseen.

Kaarea Kunnossapidossa me toteutamme kunnossapitoa yli tuhanteen Turun kaupungin kohteeseen. Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kunnossapitopalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Laatoittajana työskentelet pääasiallisesti sisätiloissa ja tehtäviisi kuuluu laatoittamisen lisäksi vesieristykset sekä märkätilojen väliseinien muurausta.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta laatoittajan ja muurausalan työtehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta ja laadukasta työnjälkeä. Pidät vaihtelevista työpäivistä ja teet työsi itsenäisesti. Huumori piristää työpäivääsi. Suhtaudut innokkaasti alaan ja haluat kehittyä työssäsi. Edellytämme sinulta työturvallisuuskorttia, mutta mikäli sitä ei ole voimme auttaa sen hankkimisessa. Sinulla on voimassaoleva vesieristyssertifikaatti ja B-ajokortti. Palkka määräytyy kokemuksesi sekä työehtosopimuksen mukaan.
Kerrothan hakemuksessasi monipuolisesti myös muista rakennusalan työtehtävistäsi. Työ on arkityötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä! Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse kunnossapitopäällikkö Olli Koivukangas; olli.koivukangas@kaarea.fi

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse kunnossapitopäällikkö Olli Koivukangas; olli.koivukangas@kaarea.fi

Kaarea Oy, Kaarea kunnossapito Oy
Osoite: Turku, 20750 Turku

Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!