Lääkäri, yleislääketieteen erityiskoulutus (YEK)

Hakuaika päättyy  31.12.2024 14:30

YLEISLÄÄKETIETEEN ERITYISKOULUTUS (YEK) IKÄIHMISTEN PALVELUIDEN PAINOTUKSELLA

Oulun Terveyden ja Sairaanhoidon palvelut ja OYS Geriatrian ja Yleislääketieteen keskus yhteistyössä tarjoavat uudenlaisen mahdollisuuden yleislääketieteen erityiskoulutuksen (YEK) suorittamiseen. Ensi syksynä alkavan, kahden vuoden (24kk) koulutuksen aikana saat suoritettua Yleislääketieteen erityiskoulutukseen kuuluvat kaikki osa-alueet, saman työnantajan järjestämänä!

Yleislääketieteen erityiskoulutuksen tavoitteena on perehdyttää lääkäri perusterveydenhuollossa toimivan lääkärin tehtäviin, terveydenhuollon hallintoon ja sosiaaliturvajärjestelmään sekä yhteistyöhön terveydenhuollon ja sosiaalihuollon alalla toimivan henkilöstön kanssa. Tässä koulutusrungossa lääkärillä on mahdollisuus saada tehostetusti koulutusta ja ohjausta erityisesti ikäihmisten hoitoketjuihin.

Ikäihmisten määrä kasvaa tulevaisuudessakin, ja monisairastavuuden hallinta sekä ikääntyneiden palveluketjujen tuntemus ovat sinulle eduksi, olipa tulevaisuuden erikoisalasi mikä tahansa. Tarjoamme turvallisen ympäristön, missä saat henkilökohtaisen ohjaajan lisäksi tukea ammatilliseen kasvamiseen niin yksin kuin yhdessä muiden yek-lääkäreiden kanssa.

Lue tarkemmat koulutuskuvaukset ja muut tiedot seuraavan linkin kautta:

https://pohde.fi/meille-toihin/tyo-pohteella/laaketieteen-tyot/yleislaaketieteen-erityiskoulutus-yek/

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Työsuhteeseen tulevalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §). Tehtävään kuuluu myös päivystysvelvollisuus.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen "Jätä sijaishakemus"-linkistä. Koulutuspaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Koulutuspaikat ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.


Lisätietoja

https://pohde.fi/meille-toihin/tyo-pohteella/laaketieteen-tyot/yleislaaketieteen-erityiskoulutus-yek/

Yhteystiedot

Jussi Piuva, Terveyden ja Sairaanhoidon palvelut, Oulun ylilääkäri, puh. 044 703 4481, sähköposti:

jussi.piuva@pohde.fi

Elina Heikkinen, Oys Geriatrian ja yleislääketieteen osaamiskeskusjohtaja, puh. 040 184 1644, sähköposti: elina.heikkinen@pohde.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan