Laaja-alainen erityisopettaja - Porvoon kaupunki

Laaja-alainen erityisopettaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin suomenkieliset koulutuspalvelut hakee Keskuskouluun laaja-alaisen erityisopettajan viransijaista ajalle 11.9.2019-31.7.2020.

Keskuskoulu tarjoaa Porvoon kulttuurihistoriallisella keskusta-alueella monipuolisen ja turvallisen oppimisympäristön. Viihtyminen Keskuskoulussa syntyy huolenpidosta, toisten kunnioittamisesta ja mielekkäästä, palkitsevasta työstä oppilaiden sekä opettajien yhteisessä työpaikassa. Keskuskoulu on Porvoon suurin alakoulu (luokat 1-6). Koulussa on noin 500 oppilasta. Koulussa toimii myös kaupungin yhteiset musiikkiluokat 3-6. luokilla.

Haemme erityisopettajaksi henkilöä, joka on joustava ja valmis kehittämään omaa ammattitaitoaan sekä kiinnostunut työtapojen kehittämisestä. Henkilöltä edellytetään erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä osaamista yhteis - ja samanaikaisopetuksessa.

Hakijalta toivotaan luokan- ja/tai erityisopettajan kelpoisuutta. Kokemus erityisopetuksesta on eduksi. Valinnassa painotamme hakijan osaamista, koulutusta, kokemusta haastavien oppilaiden kanssa työskentelystä ja soveltuvuutta. Opettajan tehtäväkuva tarkentuu valitun osaamisen perusteella. Työaika on 26 h / vko.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan, sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta

Lähetä hakemuksesi 6.9.2019 klo 15.00 mennessä alla Hae työpaikkaa linkin kautta.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/koulut-ja-opiskelu

Lisätietoja antaa Keskuskoulun Rehtori Petri Linden puh. 040 489 1753 tai petri.linden@porvoo.fi

Keskuskoulu
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen.
Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan