Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja - Salon kaupunki

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja - Salon kaupunki

Salon kaupungin työllisyyspalveluissa on haettavana kuntouttavan työtoiminnan ohjaajan vakinainen virka 1.5.2019 alkaen

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaajan tehtävänä on auttaa aikuisia arjen ongelmissa sosiaalisen tuen, neuvonnan ja ohjauksen tehtävissä. Työn tarkoituksena on asiakkaan voimavarojen ja toimintakyvyn tukeminen sekä perusvalmiuksien ja -taitojen kehittäminen työelämään pääsemisen näkökulmasta.

Tehtävään kuuluu uusien kuntouttavan työtoiminnan paikkojen etsiminen ja luominen, kuntouttavan työtoiminnan paikkojen räätälöinti asiakkaan (ja toimintapaikan) tarpeiden mukaiseksi, sopimusten ja päätösten teko sekä eri tietokantojen ylläpito, asiakkaan kuntouttavan työtoiminnan seuranta ja tukeminen, palveluohjaus sekä Waltin (työllisyyspalveluiden) toimintaan osallistuminen ja kehittäminen.

Kelpoisuus
Työ edellyttää erilaisten ammattialojen tuntemusta, itsenäistä työotetta ja harkintaa, organisointi- sekä ratkaisu- ja arviointikykyä. Henkilöllä tulee olla kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä työllistymistä tukevien palvelujen tuntemusta. Lisäksi henkilöltä edellytetään hyviä ICT- ja vuorovaikutustaitoja sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Aiempi työkokemus kuntouttavan työtoiminnan ja/tai aikuissosiaalityön parissa katsotaan eduksi.

Koulutus
Korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai muu soveltuva opistoasteinen tutkinto ja työkokemus.

Koeaika
Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Virka täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Palkka 2 393,85 e/kk

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.salo.fi/rekrytointi
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / Kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus/kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja. Hakemuksia ei palauteta. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään.

Hakuaika päättyy 27.3.2019 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa
Kuntouttavan työtoiminnan ohjaaja Teija Lampela p.044 778 3091, teija.lampela@salo.fi.

Salon kaupunki, työllisyyspalvelut
Osoite: Joensuunkatu 7, Salo

Salo on 52 500 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Visiomme on olla joka päivä parempi kaupunki niin asukkaille, henkilöstölle kuin yrityksillekin. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.
Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on myös pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salon kaupunki on yksi alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin 3 500 alansa ammattilaista.
Salon kaupunki on savuton työnantaja.
Lisätietoja: www.salo.fi ja www.visitsalo.fi

Tutustu työnantajaan