Kuntakonsernin toimistosihteeri - Vieremän kunta

Kuntakonsernin toimistosihteeri - Vieremän kunta

Vieremän kunnassa julistetaan haettavaksi

KUNTAKONSERNIN TOIMISTOSIHTEERIN TOIMI
29.3.2019 klo 15.00 mennessä

Toimistosihteeri työskentelee Vieremän kuntakonsernissa ja työaika jakautuu Vieremän kunnan sekä kolmen tytäryhtiön (Kiinteistö Oy Vieremän Hakatalot, Vieremän Lämpö ja Vesi Oy sekä Vieremän Toimitilat Oy) kesken.

Toimistosihteerin tehtäviä ovat:
- Vieremän kunnan tytäryhtiöiden asiakaspalvelu, arkistointi, markkinointi, kokouspalvelut ja sopimusten hallinta
- Tytäryhtiöiden tietosuojavastaavana toimiminen
- Osallistuminen Vieremän kunnan asiakaspalvelu-, viestintä- ja markkinointityöhön

Edellytämme ammattikorkeakoulututkintoa tai kaupan ja hallinnon alan toisen asteen ammatillista perustutkintoa.

Tarjoamme haasteellisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä oman alansa timantiksi työntekijänä.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta sekä kykyä työskennellä laajalla ja kehittyvällä toimintakentällä. Työ on kokoaikainen ja palkkaus KVTES:n mukainen.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kunnanhallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset pyydetään toimittamaan Vieremän kunnanhallitukselle pe 29.3.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Vieremän kunta, kunnanhallitus, Myllyjärventie 1, 74200 VIEREMÄ.

Lisätietoja

http://www.vierema.fi

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Mika Suomalainen, mika.suomalainen@vierema.fi, p. 040-7470910 ja toimitusjohtaja (Kiinteistö Oy Vieremän Hakatalot sekä Vieremän Lämpö ja Vesi Oy) Mikko Kajanus, mikko.kajanus@vierema.fi, p. 0400-370 112. . Lisätietoa Vieremän kunnasta ja siellä olevista asuntomahdollisuuksista saa osoitteesta www.vierema.fi.

Vieremän kunta, Hallintopalvelut
Osoite: Myllyjärventie 1, Vieremä

Vieremä on viihtyisä ja vireä vajaan 4 000 asukkaan kunta Pohjois-Savossa, Kuopion ja Oulun välillä. Vieremä on tunnettu erityisesti teknologiateollisuudesta sekä vahvasta maatalousyrittäjyydestä.

Tutustu työnantajaan