Kunnaneläinlääkärin virka (praktikko) - Viitasaaren kaupunki

Kunnaneläinlääkärin virka (praktikko) - Viitasaaren kaupunki

Viitasaaren kaupunki julistaa uudelleen haettavaksi 8.4.2019 klo 15 mennessä

KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA (praktikko)

Kunnaneläinlääkärin kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu eläinlääkärin pätevyys. Toimipisteenä tulee olemaan Pihtiputaan kahden kunnaneläinlääkärin yhteisvastaanotto, toimialueena pääosin Pihtiputaan kunnan alue. Ympäristötoimen pohjoisosan päivystys hoidetaan tällä hetkellä yhteisesti Pihtiputaan, Viitasaaren ja Kinnulan kuntien kesken. Pohjoisella päivystysalueella on 4 eläinlääkärin virkaa ja päivystystiheys on 1/4.
Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 2779,40 e/kk. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Hakemukset on toimitettava 8.4.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella Viitasaaren kaupunki / Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi, Keskitie 10, 44500 Viitasaari. Kuoreen merkintä: Eläinlääkärin virka.
Toivomme, että hakemukset jätetään ensisijaisesti Kuntaliiton Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi

Vastaava eläinlääkäri Saija Vehmas puh. 044 459 8923, email saija.vehmas@viitasaari.fi

Viitasaaren kaupunki, Ympäristötoimi
Osoite: Keskitie 10, Pihtipudas, Viitasaari

Pohjoisen Keski-Suomen Ympäristötoimi huolehtii eri viranomaispalvelujen tuottamisesta Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan, Saarijärven ja Viitasaaren alueella. Isäntäkuntana toimii Viitasaaren kaupunki.

Tutustu työnantajaan