Koulutuspäällikkö, logistiikkaosaaminen - Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä hakee koulutuspäällikköä logistiikkaosaamisen vastuualueelle vakituiseen virkasuhteeseen 1.1.2020 alkaen. Logistiikkaosaamisen opetustoiminta koostuu ensi vuoden alusta alkaen logistiikka-, auto-, ja maarakennusalan ammatillisesta koulutuksesta. Koulu-tusta toteutetaan kiinteissä toimipaikoissa Iisalmessa, Siilinjärvellä ja Liperissä.

Logistiikka-ala on yksi koulutuskuntayhtymän strategisista koulutusaloista, ja alalla opiskelee noin 500 eri-ikäistä opiskelijaa.

Koulutuspäällikön tehtävän keskeiset painopistealueet ovat
- oman vastuualueen operatiivinen johtaminen tulosvastuullisesti
- kuntayhtymän strategian ja prosessien jalkauttaminen vastuualueella
- elinkeinoelämäyhteistyö sekä
- vastuualueen toiminnan kehittäminen yhteistyössä kehittämispalveluiden kanssa

Odotamme valittavalta vankkaa kokemusta, osaamista ja näkemystä logistiikka-alojen yritysyhteis-työstä, koulutuksen kehittämisestä ja johtamisesta. Yhteistyötaidot, kyky oppia uutta ja kyky toimia joustavasti erilaisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä.

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa, sekä asetuksen 1150/2017, 5 luvun mukaista opettajan kelpoisuutta. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

Valinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen ja rikosrekisteriotteen (L504/2002). Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakuprosessin yhteydessä käytetään mahdollisesti ulkopuolista henkilöarviointia.

Lisätietoja

http://www.ysao.fi

Tutustu työnantajaan

kuntayhtymän johtaja Kari Puumalainen, 040 1778 600,
kari.puumalainen@ysao.fi

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
Osoite: Asevelikatu 4, Iisalmi, 74100 Iisalmi

Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä on vakavarainen kahdeksan yläsavolaisen kunnan omistama ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka ylläpitää Ylä-Savon ammattiopisto nimistä, monialaista ammatillista oppilaitosta. Kiinteät toimipaikkamme sijaitsevat Iisalmessa, Kiuruvedellä, Siilinjärvellä ja Liperissä. Kuntayhtymälle myönnettiin ammatillisen koulutuksen laatupalkinto vuonna 2017. Palveluksessamme on noin 200 eri alojen ammattilaista