Kouluterveydenhoitaja - Sipoon kunta

Kouluterveydenhoitaja - Sipoon kunta

Sipoon kunnan terveysneuvontaan kuuluu äitiys- ja lastenneuvola, perhesuunnittelu sekä koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto. Neuvolat sijaitsevat Nikkilässä ja Söderkullassa, hyvin liikenne- ja kulkuyhteyksien päässä. Yhdistetty äitiys- ja lastenneuvola palvelee lasta odottavia perheitä sekä alle kouluikäisten lasten perheitä. Kouluissa ehkäisevä terveydenhuolto ohjaa oppilasta terveisiin elämäntapoihin ja antaa tukea eri kehitysvaiheissa yhteistyössä kodin kanssa.

Koetko aitoa kiinnostusta työskennellä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämisen ja vanhemmuuden tukemisen parissa?

Haemme nyt tiimiimme vakituiseen tehtävään TERVEYDENHOITAJAA, aloitus sopimuksen mukaan, sijoituspaikkana kouluterveydenhuolto.

Tarjoamme kehittyvän ja mukavan yhteisön, jossa tehdään moniammatillista tiimityötä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja positiivista mieltä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto sekä soveltuvuus tehtävään. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Monipuolinen osaaminen ja työkokemus terveydenhoitajan työstä lasketaan eduksi.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan (2596,39e/kk) ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 28.3.2019 klo 16.00 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry . Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Palvelupäällikkö Marjo Karppinen 050a329 9418 marjo.karppinen(a)sipoo.fi (ajalla 14.-21.3.)
tai koulu- ja opiskelijahuollon vastaava terveydenhoitaja Satu Pulkkinen 050 465 1369 satu.pulkkinen(a)sipoo.fi (koko hakuajan)

Sosiaali- ja terveysosasto, Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
Osoite: Iso Kylätie 18, Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan