Koulusihteeri - Nurmijärven kunta

Koulusihteeri - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö
Koulutuspalvelut hakee
KOULUSIHTEERIÄ (SIV/KANS12)
määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 6.8.2019-30.5.2020
Koulusihteerinä tehtäviisi kuuluvat koulun sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu, joka sisältää mm. oppilashallinnon, henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon valmistelevia tehtäviä. Tehtävän sijoituspaikka on työsuhteen alkaessa Röykän koulu (vuosiluokat 1-6). Lisäksi hoidat Valkjärven ja Lepsämän koulujen (vuosiluokat 1-6) koulusihteerin tehtäviä.
Röykän koulussa oppilaita on noin 230 ja Valkjärven koulussa noin 60. Lepsämän koulussa opiskelee noin 260 oppilasta. Työtehtävät edellyttävät säännöllistä käyntiä Lepsämän koulussa ja satunnaista käyntiä Valkjärven koulussa, joten sinulla tulee olla käytettävissäsi auto.
Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai ammattitutkintoa. Koulusihteerin työ edellyttää oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta toimistotehtävistä, Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) sekä Primus-oppilashallinto-ohjelman tuntemusta.
Tarjoamme monipuolista työtä aktiivisesti kehittyvällä sivistys- ja hyvinvointitoimialalla. Meillä on käytössä liukuva työaika ja työnantaja tukee liikunta- ja kulttuuriharrastuksiamme.
Palkkaus on kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukainen. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Röykän koulun rehtori Sallamaaria Aalto, p. 040 317 4171.
Hakuaika päättyy 26.7.2019 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Olemme savuton työpaikka.

  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4357
  • 10.7.2019 - 26.7.2019 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Röykän koulun rehtori Sallamaaria Aalto, p. 040 317 4171.

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.
Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.
Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.
Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.
Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan