Lapin hyvinvointialue
PL 8041
96101 Rovaniemi
kirjaamo@lapha.fi
Koulupsykologiksi Lappiin!
Lapin hyvinvointialue on Lapin suurin työnantaja. Toimintamme voimavara on osaava, vaikeissakin työtehtävissä onnistuva, tyytyväinen ja hyvinvoiva henkilöstö - siksi panostamme vuorovaikutteiseen yhdessä tekemiseen. Lapissa on turvallista asua ja elää ja kaikki hyvän elämän eväät ovat lähellämme. Täältä löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Naapurimaihinkin on helppo piipahtaa. Vapaa-ajan mahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta loistokkaiden revontulien alla. Lapissa on helppo vaihtaa vapaalle työn vastapainoksi. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule koulupsykologiksi Lappiin!
Lapin hyvinvointialueella, pohjoisella palvelualueella on haettavana kaksi vakituista koulupsykologin tehtävää. Pohjoisen palvelualueen muodostavat Pellon, Kolarin, Kittilän, Muonion, Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntien alueet. Molemmat tehtävät sijoittuvat Kittilään.
Koulupsykologit työskentelevät osana opiskeluhuollon moniammatillisia tiimejä. Koulupsykologi tuo psykologista asiantuntijuutta esiopetuksen ja oppilaitosten käyttöön ja työskentelee opiskelijan ja oppilaitosyhteisön hyvinvointia ja turvallisuutta sekä myönteistä opiskeluilmapiiriä edistäen. Oppilashuollon psykologin tehtäväkenttä ulottuu esi- ja perusopetuksesta toisen asteen oppilaitoksiin. Lapissa koulupsykologin työn tavoitteeksi ei ole asetettu vain “paineen alla selviäminen” vaan kehitämme oppimista ja hyvinvointia edistäviä ja ongelmia ennaltaehkäiseviä keinoja sekä niiden laadukasta arkeen jalkauttamista.
Keskeisimmät työtehtävät:
• Tuoda psykologian alan osaamista oppilaitosten yhteisölliseen työhön sekä yhteisöllisen työn toimivuuden arviointiin ja kehityskohteiden tunnistamiseen.
• Kouluissa ja oppilaitoksissa tapahtuva konsultointi, neuvonta ja ohjaus lasten ja nuorten kehitykseen, psyykkiseen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.
• Opiskelijoiden psyykkiseen hyvinvointiin liittyvä arviointi, neuvonta sekä ohjaus.
• Lapsen ja nuoren kehitykseen, koulunkäyntiin ja oppimiseen liittyvien ongelmien arviointi, tukikeinojen suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä opiskelijan, huoltajien ja opetushenkilöstön kanssa.
• Tarvittavien tukitoimenpiteiden suunnittelu, toteutus, suositusten sekä lausuntojen laatiminen psykologisiin menetelmiin ja arviointitietoon perustuen.
Tarjoamme tueksesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit. Työuran alussa olevalle psykologille tarjoamme kollegiaalista tukea ja ohjausta. Kokeneemmalle työntekijälle mahdollisuuden hyödyntää jo kertynyttä työkokemusta sekä kehittää osaamistasi niin yhteisö- kuin yksilötason työssä. Lapin hyvinvointialue on joustava työnantaja ja tarjoamme tukea työhön mm. liukuvan työajan ja työnohjauksen muodossa. Lisäksi käytössäsi on monipuolisia työsuhde-etuja hyvinvoinnin ja jaksamisen tueksi, mm. Smartum-etu, työnohjaus ja lomamajat.
Edellytämme hakijalta laillistettua psykologin pätevyyttä. Eduksi katsotaan kyky itsenäiseen työotteeseen ja oma-aloitteisuuteen, hyvät yhteistyötaidot sekä kyky ja halu toimia osana moniammatillista työyhteisöä.
Tehtäväkohtainen palkka on 4 723,95 €/kk sekä tämän lisäksi mahdollinen työkokemuslisä. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kk koeaikaa. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksytty lausunto terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen, “solekko tehä” -henkiseen ja kehittyvään työyhteisöön? Tule huippuhommiin hakemalla tehtävää sähköisesti Kuntarekry -sivuston kautta 3.12.2024 klo 15:00 mennessä!
Palvelupäällikkö
Tiina Kanniainen
040 582 6902
--
Vastuuyksikköjohtaja
Suvi Seikkula
040 687 6503, arkisin klo 16-17
suvi.seikkula@lapha.fi
Käyttämäsi selain ei ole enää tuettu. Sivusto saattaa toimia käyttämälläsi selaimella kummallisesti. Voit halutessasi jatkaa käyttöä tai kokeilla toista selainta.