Koulupsykologi, kaksi virkaa - Oulun kaupunki

Koulupsykologi, kaksi virkaa - Oulun kaupunki

Haettavana on kaksi KOULUPSYKOLOGIN vakituista virkaa Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluissa oppilas- ja opiskelijahuollossa. Tehtävät sijoittuvat esi- ja perusopetuksen opiskeluhuoltotyöhön.

Koulupsykologin työ on luonteeltaan hyvinvointia ja oppimista edistävää ja ongelmia ennalta ehkäisevää, jossa monialaisen ja konsultatiivisen työotteen soveltaminen ja kehittäminen koko koulu- ja oppilaitosyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi on keskeistä. Yhteisöllisen hyvinvointityön lisäksi tehtäviin sisältyy yksittäisten oppilaiden ja opiskelijoiden tilanteiden selvittämistä ja arviointia sekä psykologisten lyhytinterventioiden toteuttamista ja opiskelun kannalta olennaisten tukitoimien suunnittelua. Yksittäisten opiskelijoiden kanssa tehtävä työ tapahtuu yhteistyössä opiskelijan lähipiirin, koulu- ja oppilaitoshenkilöstön sekä muun verkoston kanssa. Koulupsykologi toteuttaa tarpeen mukaan myös ryhmämuotoisia interventioita.

Koulupsykologin palkkaus on kehittyvä ja kaupungin tasolla kilpailukykyinen. Työntekijänä lähityöyhteisösi on pieni tiimi, joka perehdyttää sinut huolella tehtävään. Lisäksi oppilas- ja opiskelijahuoltopalvelut kokonaisuutena tarjoavat laajan kollegiaalisen asiantuntijaverkoston ympärillesi. Työntekijänä saat käyttöösi hyvät työvälineet ja toimivat työterveyshuollon palvelut. Työtä pääset tekemään itsenäisesti ja sinulla on mahdollisuus käyttää laajasti osaamistasi ja luovuuttasi työtehtävien tarkemmassa suunnittelussa ja toteuttamisessa. Työtehtävien joustava hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.
Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Tehtäviin valittavilta edellytetään hyvää ymmärrystä ja kykyä hahmottaa ryhmä- ja yhteisötason kysymyksiä. Edellytämme hakijoilta kiinnostusta kehittää aktiivisesti koko oppilaitosyhteisön rakenteita siten, että ne tukevat oppimista ja hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. Etsimme henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, selkeä viestintätyyli sekä kykyä toimia tavoitteellisesti ja jämäkästi vaativissa vuorovaikutus- ja neuvottelutilanteissa.
Eduksi katsotaan aikaisempi soveltuva työkokemus.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2521/2019. Hakemukset on toimitettava 27.3.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Lisätietoja tehtävistä antavat oppilashuollon palvelupäällikkö Tuula Takalo, p. 044 703 9670 ja ammatillisten oppilaitosten opiskeluhuollon tiimivastaava Nina Sassali p. o44 703 9656. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut
Osoite: Torikatu 10 A, Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.

Tutustu työnantajaan