Koulupsykologi - Haminan kaupunki

Koulupsykologi - Haminan kaupunki

KOULUPSYKOLOGIKSI maailmanluokan pikkukaupunkiin

Haminan kaupunki hakee rohkeita, tulevaisuuteen katsovia, asiakaslähtöisiä ja yhteistyökykyisiä henkilöitä koulupsykologin vakituisiin virkasuhteisiin. Viroista toinen on perusopetuksessa, toinen toisella asteella.

Psykologit työskentelevät osana opiskeluhuollon tiimiä, jossa on kolme koulupsykologia, kolme kuraattoria sekä esiopetuksen osalta varhaiskasvatuksen psykologi. Koulupsykologit työskentelevät moniammatillisissa työryhmissä opiskelijahuollon asiantuntijoina. Työ sisältää psykologista arviointia, tuki- ja ohjauskäyntejä, henkilökunnan konsultaatiota sekä yhteisöllistä ennaltaehkäisevää työtä. Mahdollisuus on osallistua yhdessä kuraattorityöparin kanssa ryhmien ohjaukseen.

Koulupsykologeilta odotamme verkostotyön hallintaa, hyviä yhteistyötaitoja, innovatiivista työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä taitoa kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia lapsia, nuoria ja heidän perheitään. Työnantajana Hamina tarjoaa ajanmukaisen työympäristön, vahvan tuen omalta tiimiltä sekä viran, jossa pääsee halutessaan kehittämään koko oppilashuollon kenttää.

Kelpoisuusehtona on laillistetun psykologin pätevyys. Hakijoille katsotaan eduksi oppilashuoltotyön osaaminen ja perehtyneisyys opetustoimeen.

Työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan,

Hakemukset 20.9.2019 mennessä www.kuntarekry.fi tai postitse Haminan kaupunki, Hallintopalvelut, PL 70, 49401 Hamina.
Lisätietoja tehtävistä antaa koulupsykologi Niina Savikurki, puh. 040 5663162 ja sähköposti etunimi.sukunimi@hamina.fi.

Valitun on ennen työn alkamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Kelpoisuus- ja muut todistukset tarkistamme haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.hamina.fi/varhaiskasvatus-koulutus/perusopetus-ja-lukio/

Tutustu työnantajaan

Koulupsykologi Niina Savikurki, puh. 040 5663162 ja sähköposti etunimi.sukunimi@hamina.fi.

Haminan kaupunki, Hyvinvoiva Haminalainen
Osoite: Puistokatu 2, 49400 Hamina

Hamina on viehättävä, noin 21 000 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Tervetuloa joukkoomme kehittämään tulevaisuuden Haminaa!