Koulunkäyntiavustajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Lahden kaupunki

Koulunkäyntiavustajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Lahden kaupunki

Kasvatusalan ammattilainen tai alaa opiskeleva, perusopetuksessa tarvitaan jatkuvasti sijaisia koulunkäyntiavustajan tehtäviin. Lyhytaikaiset sijaisuudet ovat eri pituisia ja alkavat sopimuksen mukaan.

Lahden kaupungin sivistyksen palvelualue edistää asukkaiden jatkuvaa oppimista ja kehittymistä, elämänhallintaa, osallisuutta ja hyvinvointia luoden myös tulevaisuudessa edellytykset kaupungin vetovoimaisuuden kasvulle.

Sivistyksen palvelualue vastaa varhaiskasvatus-, koulutus-, kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelujen järjestämisestä sekä kaupunginmuseon, -orkesterin ja -teatterin toiminnasta. Palvelualueen organisaation muodostavat toiminnasta ja taloudesta vastaavat palveluyksiköt, toimialan tukipalvelut ja yhteiset kehittämistiimit.

Perusopetuspalvelut huolehtii sivistyslautakunnan alaisena kasvatus- ja opetustyön tuloksellisesta järjestämisestä ja vastaa lautakunnassa käsiteltävien perusopetuksen asioiden valmistelusta ja päätösten toimeenpanosta. Lahdessa on 26 peruskoulua ja 4 lukiota.

Tehtävään soveltuva koulutus voi olla esimerkiksi koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto, päivähoitajan, lähihoitajan, lastenhoitajan, nuoriso-ohjaajan, aamu- ja iltapäiväohjaajan tutkinto sekä kehitysvammahoitajan tai -ohjaajan tutkinto. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset.

Sijaisuuksia saadaksesi sinun tulee käydä haastattelussa. Järjestämme non-stop haastatteluja Ohjaamolla ja Vauhdittamolla. Haastatteluun ei tarvitse varata aikaa, vaan voit tulla joko Vauhdittamolle (osoite Aleksanterinkatu 10 B, sisäänkäynti Rautatienkadun puolelta) klo 9-15 seuraavina päivinä 6.8., 10.9., 1.10., 5.11. ja 3.12.2019 tai Ohjaamolle (osoite Kirkkokatu 21 E, sisäpiha) klo 10-15 seuraavina päivinä 20.8., 24.9., 15.10., 19.11. ja 17.12.2019. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Jos et löydä non-stop-haastattelupäivistä sopivaa, ota yhteyttä sähköpostitse rekrytointi@lahti.fi haastatteluajan sopimiseksi.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.lahti.fi

Lisätietoja: rekrytointi@lahti.fi

Lahden kaupunki, Sivistyksen palvelualue, Perusopetus
Osoite: Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?
Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.
Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.
Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Tutustu työnantajaan