Koulunkäynninohjaaja - Vaasan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupunki hakee sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia (tunnit 20-38,75) koulunkäynninohjaajia (7-8 kpl) Haga skolaan ajalle 9.8.2019-30.5.2020.

Huom! Aikaisemmassa haussa 4.-17.6.2019 hakeneiden hakemukset huomioidaan.

Kokoaikaisilla koulunkäynninohjaajilla on työtunteja myös aamu- ja iltapäivähoidossa. Aamu- ja iltapäivähoidosta vastaa Folkhälsan. Koulunkäynninohjaaja voi täten olla töissä sekä Vaasan kaupungilla koulutuntien ajan, että Folkhälsanilla iltapäiväkodissa vietettävien tuntien ajan. Koulunkäynninohjaajilla ei ole työsopimusta koulujen loma-aikoina. Lisätietoja varten pyydetään soittamaan Haga skolan rehtorille.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu soveltuva tutkinto.
Kielitaitovaatimuksena on erinomainen ruotsin kielen taito.

Edellyttämme toimintarajoitteisten oppilaiden parissa hankittua työkokemusta. Oppilaiden tukeminen koulun arjessa edellyttää koulunkäynninohjaajalta yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kokemus koulussa ja päiväkodissa työskentelystä. Edellytämme halua oppia uusia asioita sekä halua toimia tiimin jäsenenä.

Arvostamme työkokemusta iän mukaan integroiduissa ryhmissä, joissa oppilaiden yksilöllinen opinpolku on keskiössä. Arvostamme myös vaihtoehtoisten viestintämenetelmien sekä erilaisten terapiamuotojen tuntemusta.

Koeaika on viisi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Rehtori Ann-Christine Loo-Örn puh. 040 761 3281 tai ann-christine.loo(at)edu.vaasa.fi

Sivistystoimi / Haga skola
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.

Tutustu työnantajaan