Koulunkäynninohjaaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme Vilppulankosken kouluun

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA

Tehtävänäsi on ohjata oppilaita oppimistilanteissa opettajan ohella ja osallistua oppijoiden kasvatukseen ja ohjaukseen. Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynninohjaajan tutkinto. Eduksi katsotaan monipuolinen kokemus erilaisten ryhmien kanssa työskentelystä sekä kokemus aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaamisesta. Koulunkäynninohjaajan työaika on 35,50 h/vko.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit avoimesti ja osaat omalla esimerkilläsi luoda hyvää työilmapiiriä. Toivomme, että strategiamme peruspilarit, vastuullisuus ja kehitysmyönteisyys löytyvät myös sinun työkalupakistasi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät ao. kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Pyydämme ottamaan mahdolliseen haastatteluun kelpoisuuden osoittavat todistukset. Ennen valinnan vahvistamista tulee myös esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöstöetuinamme olevat kulttuuri- ja liikuntasetelit, lounasruokailun tuki, kaupungin työntekijöille ilmaiset liikuntapaikat sekä työyksiköiden oma tyky-toiminta edesauttavat hyvinvointiasi niin töissä kuin vapaalla.

Lisätietoja kaivatessasi voit kääntyä sivistysjohtaja Petra Tolosen puh. 050 516 8854 tai rehtori Liisa Liinamaan puh. 044 428 8204 puoleen.

Toivottavasti tapaamme työhaastattelussa Taidekaupungissa!

Lisätietoja

http://www.manttavilppula.fi

Sivistysjohtaja Petra Tolonen puh. 050 516 8854
Rehtori Liisa Liinamaa puh. 044 428 8204

Mänttä-Vilppulan kaupunki, Sivistyspalvelut, Vilppulankosken koulu
Osoite: Mänttä-Vilppula

Mänttä-Vilppula on noin 10 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Kaupungissamme toimii valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin arvostettuja taiteen ja kulttuurin vaalijoita. Työskentelyyn, yrittämiseen ja asumiseen kaupunki tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, unohtamatta laadukasta koulutustarjontaa. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi

Tutustu työnantajaan