Koulunkäynninohjaaja - Askolan kunta

Koulunkäynninohjaaja - Askolan kunta

Vakinainen koulunkäynninohjaajan toimi 6.8.2019 alkaen, Askolan koulu, yläkoulun yleisopetukseen.
Yläkoulussa opiskelee noin 250 oppilasta ja koulun yhteydessä toimivassa uudessa alakoulussa noin 180 oppilasta.

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta toimia koulun arjessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan koulutus, koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työaika on 33 tuntia/viikko. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:in mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakuaika päättyy 29.4.2019 klo 15 mennessä. Hakemukseen on liittävä kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on koeaika. Askolan kunta on savuton työnantaja.
Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Lisätietoja rehtori Kaija Impola-Peltomaa puh. 040 710 9167 tai kaija.impola-peltomaa@eduaskola.fi

Askolan kunta, Sivistystoimi, Peruskoulut
Osoite: Linnankoskentie 49, Askola

Askola on 5000 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.

Tutustu työnantajaan