Koulunkäynninohjaaja - Askolan kunta

Koulunkäynninohjaaja - Askolan kunta

Koulunkäynninohjaajan määräaikainen toimi 6.8.2019 - 30.5.2020 väliseksi ajaksi Askolan koulun, yläkouluun erityisopetuksen sopeutumista tukevan oppimisen pienluokkaan.

Yläkoulussa opiskelee noin 250 oppilasta ja koulun yhteydessä toimivassa uudessa alakoulussa noin 180 oppilasta.

Arvostamme kokemusta erityisesti haasteellisesti käyttäytyvien lasten ja nuorten parissa työskentelystä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta toimia koulun arjessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan koulutus, koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työaika on 33 tuntia/viikko. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:in mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakuaika päättyy 29.4.2019 klo 15 mennessä. Hakemukseen on skannattava kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on koeaika. Askolan kunta on savuton työnantaja.
Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Lisätietoja rehtori Kaija Impola-Peltomaa puh. 040 710 9167 tai kaija.impola-peltomaa@eduaskola.fi

Askolan kunta, Sivistystoimi, Peruskoulut
Osoite: Linnankoskentie 49, Askola

Askola on 5000 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.

Tutustu työnantajaan