Koulukuraattorin sijaisuus, Tornio ja Ylitornio

Hakuaika päättyy  10.5.2024 15:00

Koulukuraattoriksi Lounaisen Lapin alueelle!

Lapin hyvinvointialueen lounaiselle palvelualueelle (Simo, Kemi, Keminmaa, Tervola, Tornio ja Ylitornio) haetaan koulukuraattoria määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.8. - 31.12.2024.

Tällä hetkellä pääsääntöinen työskentelypaikka on Tornion ja Ylitornion alueella esi- ja perusopetuksessa sekä toiselle asteella. Tehtäväsi koulukuraattorina ovat lasten ja nuorten koulunkäynnin, oppimisen sekä hyvinvoinnin edistäminen ja tukeminen. Työtehtäviisi kuuluvat yksilökohtainen ja yhteisöllinen opiskeluhuoltotyö, yhteistyö huoltajien kanssa, monialainen ja moniammatillinen verkostotyö sekä konsultatiivinen tuki esiopetuksen ja koulujen henkilökunnalle. Lisäksi toimit asiantuntijana erilaisissa yhteistyöverkostoissa.

Lounaisen Lapin alueen vastaavat koulukuraattorit, koulukuraattorit, koulupsykologit ja lähiesihenkilö ovat työkavereitasi kehittämismyönteisessä, toisiaan tukevassa lounaisen alueen opiskeluhuollon tiimissä. Esihenkilösi on opiskeluhuollon työympäristön hyvin tunteva kuraattori, joka toimii lounaisen Lapin alueella oppilashuollon palveluvastaavana.

Lapin hyvinvointialueella on käytössä työhyvinvointia tukeva Smartum-etu ja mahdollisuus säännölliseen työnohjaukseen. Liukuva työaika ja etätyömahdollisuus helpottavat työsi aikataulutusta. Lapin hyvinvointialue on myös koulutusmyönteinen työnantaja, joka kannustaa henkilöstöään kehittämään osaamistaan. Hyvinvointialueella on lakisääteinen velvoite järjestää täydennyskoulutusta sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:ssä tai 8 §:n 1 momentissa tarkoitetun korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö. Lisäksi kelpoinen on henkilö, jolla on tehtävään soveltuva sosiaali- tai kasvatusalalle taikka käyttäytymistieteisiin suuntautunut korkeakoulututkinto. Koulutukseen tulee sisältyä tai sen lisäksi tulee olla suoritettuna 60 opintopisteen laajuiset korkeakouluopinnot, joiden tulee muodostua sosiaalityön yliopisto-opinnoista tai mainitun lain 8 §:n 1 momentissa tarkoitettuun korkeakoulututkintoon kuuluvista opinnoista.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus (SOTE-sopimus). Koeaika on 2 kuukautta. Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun tulee lisäksi toimittaa itseään koskeva, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävään haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa 10.5.2024 klo 15.00 mennessä.


Lisätietoja

http://lapha.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja:

Johanna Pesälä p. 0400-893 426

johanna.pesala@lapha.fi

Opiskeluhuollon palveluvastaava, Lounainen alue

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan