Koulukuraattori, osa-aikainen - Kuhmoisten kunta

Koulukuraattori, osa-aikainen - Kuhmoisten kunta

Koulukuraattorin tehtäviin kuuluvat monipuoliset koulukuraattoripalvelut yhtenäiskoulussamme, jossa toimii esi-ja perusopetus sekä lukio. Opetusryhmät ovat pieniä, ja oppilasmäärä n. 200. Tehtävän viikkotyöaika on 60 % ja työ ajoittuu kolmelle työpäivälle viikossa. Koulukuraattoriresurssi on jaettu perusopetuksen ja lukion kesken.

Koulukuraattorin pätevyysvaatimuksena on oppilas- ja opiskelijahuoltolain (1287/2013) 7 §:n mukainen kelpoisuus (sosiaalityöntekijä tai sosionomi). Toivomme hyviä vuorovaikutus-ja tiimityöskentelytaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Työkokemus perusopetuksessa tai lasten ja nuorten kanssa tapahtuvasta työstä katsotaan eduksi.
Tehtävään valitun tulee ennen sen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.kuhmoinen.fi

Vs. sivistystoimenjohtaja Marjo Kuikka tai yhtenäiskoulun vs. rehtori Juha Nupponen

Kuhmoisten kunta, Sivistystoimi, Yhtenäiskoulu
Osoite: Toritie 34, Kuhmoinen

Luonnonkaunis Kuhmoinen on vireä mökkikunta Päijänteen rannalla eteläisessä Keski-Suomessa. Sijainti on hyvä Jyväskylä-Lahti-Tampere-työssäkäyntialueella.
Asukkaita Kuhmoisissa on n. 2300 ja "kesäkuhmoislaisten" myötä elinvoima kasvaa merkittävästi. Kuhmoisissa on reilut 200 yritystä, joista suurin osa on yhden tai kahden hengen yrityksiä. Suurin työllistäjä on Kuhmoisten kunta.

Tutustu työnantajaan