Kotoutumisvalmentaja - Forssan kaupunki

Kotoutumisvalmentaja - Forssan kaupunki

Kotoutumisvalmentajan tehtävänä on maahanmuuttajien ohjaus ja neuvonta, valmennus sekä monialainen yhdyspintatyö. Sijoituspaikkana on monialainen Kotouttamo-työpiste. Tehtäviä ovat kotoutumissuunnitelmien mukainen ohjaus ja polutus, kurssi- ja ryhmänohjaus sekä koordinointi, yhdyspintayhteistyö, päivystys, arjen taitojen valmentaminen ja suomen kielen alkeiden opettaminen.

Työkokemus kotouttamisesta luetaan eduksi. Julkisen palvelujärjestelmän tuntemus luetaan eduksi. Etsimme osaamista eri kulttuureista tulevien ihmisten kotouttamisessa, ammatillista ja joustavaa kyvykkyyttä toimia monialaisen verkoston kanssa, oma-aloitteisuutta, halua ottaa selvää uusista asioista sekä oman työn jatkuvaa kehittämistä. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöistä, tuloksellista ja idearikasta toimintatapaa. Lisäksi toivomme kiinnostusta kehittää kotouttamispalveluja yhteistyössä verkoston kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai korkeakoulututkinto sekä julkisissa tehtävissä vaadittava suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen sijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.forssa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa työllisyys- ja hyvinvointipalvelujen päällikkö ja maahanmuuttoasioiden yhteyshenkilö Jaakko Leskinen 050 564 0014, jaakko.leskinen@forssa.fi.

Forssan kaupunki, Sivistys- ja tulevaisuuspalvelut
Osoite: Turuntie 18, 30100 Forssa

Forssan kaupungin työllisyyspalvelut - Työvoitto - toteuttaa ratkaisuja tulokselliseen ja kehittyvään työllisyydenhoitoon sekä järjestää ja koordinoi kaupungin kotouttamispalvelut. Työvoitossa pääset luomaan palveluratkaisuja yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa.