Kotitalouden ja käsityön tuntiopettaja - Kemijärven kaupunki

Kotitalouden ja käsityön tuntiopettaja - Kemijärven kaupunki

Kemijärven kaupungin hyvinvointipalveluiden palvelualueelle haetaan KOTITALOUDEN JA KÄSITYÖN TUNTIOPETTAJAA ajalle 6.8.2019 - 30.5.2020. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Tehtävään kuuluu kotitalouden opetusta 5. - 9.vuosiluokille 10 - 13 h ja käsityön (pehmeät materiaalit) opetusta 3. - 9. vuosiluokille 5 h ja mahdollisesti luokanvalvojuus. Opetusta on Isokylän, Hillatien ja mahdollisesti Särkelän koululla.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Valinnassa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työnantajana Kemijärven kaupunki on savuton.

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (1998/986) mukaisesti.

Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valitsemisesta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Hakemuksia ei palauteta.

Hakemus toimitetaan 3.6.2019 klo 15 mennessä Kuntarekryyn (työavain 234380) tai Kemijärven kaupungin kirjaamon osoitteeseen Kemijärven kaupungin kirjaamo, PL 5, 98101 Kemijärvi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@kemijarvi.fi. Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään merkintä TUNTIOPETTAJA KO/TS.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset, työ- ja palvelutodistukset sekä kirjaamoon toimitettavaan hakemukseen lisäksi ansioluettelo.

Ensisijaisesti toivomme hakemusta Kuntarekryyn, www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kemijarvi.fi

Lisätietoja antaa Isokylän koulun vt. rehtori Karoliina Hofmann p. 040 539 7572 tai sähköpostilla karoliina.hofmann@kemijarvi.fi.

Kemijärven kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Perusopetus- ja lukiokoulutuspalvelut
Osoite: Koulukuja 15, 98400 Isokylä

Kemijärvi on n. 7 400 asukkaan tuntureiden kaupunki taivaan tulien loisteessa. Vesistöjen ympäröimänä Kemijärvi tarjoaa asukkailleen ja matkailijoille loistavat harraste- ja ajanviettomahdollisuudet sekä viihtyisän asuinympäristön.

Tutustu työnantajaan