Kokki, kesätyö, Vaasa - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme suurtalouskokki, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Haemme sinua kokiksi loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluiden Vaasan kohteeseemme ajalle 2.7.-2.8.2020.

Etsimme reipasta, organisointikykyistä ja itsenäiseen työskentelyyn tottunutta suurtalouskokkia tai alalla opiskelevaa tulevaisuuden kokkia. Haemme erityisesti sinua, joka omaat asiakaslähtöisen toimintatavan, kyvyn organisoida työtehtäviä sekä innokkaan asenteen työhön. Eduksi katsomme työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Tartu maukkaaseen mahdollisuuteen!

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

PS. Vaasan kohteessamme on avoinna myös siivoojan/yhdistelmätyöntekijän paikka ajalle 28.5.-28.6.2020.

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Mikko Helin sähköpostitse, mikko.helin@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 65280 Vaasa

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.