Kokki, kesätyö, Ulvila - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme kokki, jolla kesä rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Haemme sinua kesätöihin kokiksi loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluihin Ulvilan tuotantokeittiöömme. Kesätyön pituus on 1-3 kk ja se sijoittuu kesä-elokuulle 2020.

Haemme erityisesti ihmistä, joka omaa asiakaslähtöisen toimintatavan, kyvyn organisoida työtehtäviä sekä innokkaan asenteen työhön. Edellytämme hakijalta alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Persoonana olet tiimityöskentelytaitoinen, organisointikykyinen sekä omaat itsenäisen työotteen. Kokin työnkuvaan kuuluu aterioiden valmistuksen lisäksi myös pakkausta. Aikaisempi työskentely suurtaloudessa ja dieettiruokien valmistustaito katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.

Tule loistamaan kanssamme!

Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Mikko Helin Sähköpostitse mikko.helin@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., 28450 Vanha-ulvila

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.