Kokki, kesätyö, Mikkeli - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme kokki?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, päiväkoti, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua kesätöihin loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluihin Mikkelin kohteeseemme. Työ on kokopäivästä arkityötä ja sijoittuu touko-elokuulle 2020.

Haemme erityisesti reippaalla työotteella varustettua ammattilaista tai alalla opiskelevaa kokkia. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen suurtalouskokin työtehtävistä sekä erikoisruokavalioiden hallitsemisen. Hakijalta toivomme asiakaslähtöistä toimintatapaa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviä. Tärkeintä on kuitenkin loistava asenne! Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Me Arkealla valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.


Tule loistamaan kanssamme!

Hae tehtävää sähköisesti, tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Raija Helenius sähköpostitse, raija.helenius@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ,, 50100 Mikkeli

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 1000 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.