Kokki - Kaarea Oy

Kokki - Kaarea Oy

Oletko etsimämme kokki vailla uusia haasteita?

Haemme sinua määräaikaiseen työsuhteeseen joukkoomme Kaarean Paraisten kaupungin keskuskeittiöön ja/tai henkilöstöravintola Kapyysiin.

Keskuskeittiö valmistaa noin 2000 päivähoito- ja koululounasta päivässä sekä huolehtii aamu- ja välipalatarjonnasta. Lähetämme ruokaa ja elintarvikkeita kouluihin ja päiväkoteihin. Kokin tehtävä sisältää mm. ruoanvalmistusta, esivalmistelutehtäviä, oppilasravintolassa salityöskentelyä, astiahuoltoa sekä muita keittiötehtäviä hyödyntäen työnkiertoa eri työtehtävien välillä. Työ on pääasiassa arkityötä.

Paraisten kaupungintalon henkilöstöravintola Kapyysi tarjoaa asiakkailleen aamu- sekä iltapäiväkahvien lisäksi kolmen vaihtoehdon lounaan. Tehtäviin kuuluu mm. kevytlounaan ja salaattipöydän valmistus, tilaustarjoilujen hoitaminen, kassatoiminnot, astiahuolto sekä muut keittiötehtävät. Kapyysin toiminta on yhden ihmisen kokonaisuus, missä on mahdollisuus itsenäiseen ja luovaan työskentelyyn, ja silti käytettävissä on tiimin tuki. Työ on pääasiassa arkityötä, ilta-/viikonlopputyöstä sovitaan erikseen.

Kiire tuo sinun parhaat puolesi esiin ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Osaat työskennellä itsenäisesti ja organisoida työtehtäviä. Toivomme sinulta kokin ammattitutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta kokin tehtävistä. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Me haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme. Olemme läsnä ja lähellä. Luotettavasti ja turvallisesti.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat meille energiaa ja luovat kohtaamisia. Mikä onkaan parempaa kuin nauttia yhteisestä ateriahetkestä? Ruokapalvelumme valmistaa ravitsevia asiakasryhmän tarpeet huomioivia aterioita.

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Palveluesimies Niina Isberg; niina.isberg@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Parainen, 21600 Parainen

Kaarea on yli 400 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Tutustu työnantajaan