Kokki - Arkea Oy

Kokki - Arkea Oy

Oletko sinä etsimämme kokki, jolla arki rokkaa ja rollaa?

Oletko aina tehnyt parhaasi ja haluat jatkaa sillä tiellä? Tule valmistamaan ruokaa, jota haluat itse syödä ja työskentelemään kotimaisen ruokapalvelun kehittämisen eteen.

Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta. Tarjoamme antoisan työn kasvavassa yhtiössä sekä AVAINTA TES:n mukaiset vuosilomaedut

Haemme joukkoomme ihmistä, joka tekee ja välittää - oli sitten kyse koulu-, henkilöstö- hoivakodin tai sairaalan aterioista. Olet valmis tekemään parhaasi koko ammattitaidollasi hyvän ruoan eteen. Palveluasenteesi saa sinut loistamaan ja asiakkaan hymyilemään. Silloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa.

Haemme sinua vakituiseen työhön loistavaan joukkoomme Arkean ruokapalveluiden Taivassalon keittiöömme. Keittiö valmistaa keskimäärin 300 annosta päivässä, palvellen seitsemänä päivänä viikossa.

Etsimme tiimityöskentelyyn tottunutta suurtalouskokkia. Aurinkoisuudellasi nostatat tiimihenkeä, olet organisointikykyinen, tarkka sekä kannustava. Viihdyt hektisessä työssä ja pidät vaihtelevista tilanteista. Yhdessä loistavien työntekijöiden kanssa luot positiivisen ja turvallisen ilmapiirin, jolloin kaikkien arki rokkaa ja rollaa. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattitutkintoa. Hygieniapassi on työssä välttämätön.

Tartu maukkaaseen mahdollisuuteen!

Hae tehtävää sähköisesti. Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.arkea.fi

Lisätietoja antaa palveluesimies Juha Mäkipää sähköpostitse, juha.makipaa@arkea.fi

Arkea Oy
Osoite: ., Taivassalo

Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on 900 henkilöä ja sen pääpaikka on Turku. Me olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla.

Tutustu työnantajaan